Vi på Hanssons Begravningsbyråer

Vår historia

Begravningsbyrån grundades i början av 1900-talet i Dalarna av Erik Johan Hansson som drev Falu Begravningsbyrå.

Sonen Nils Hansson flyttade till Stockholm och övertog 1932 Sundbybergs Begravningsbyrå och startade kort därefter Spånga Begravningsbyrå (1936) och Solna Begravningsbyrå (1943).

Samtliga byråer är fortfarande i familjen Hanssons ägo och drivs idag av Joakim Hansson. På kontoren återfinns också Maarit Hansson (även finsktalande), Erika Nilsson (även engelsktalande, borgerlig officiant), Gabriella Wessman (även engelsktalande samt talar lite franska, borgerlig officiant), Bengt Eljenmyr och Göran Lindgren.

Om oss

Hanssons Begravningsbyråer är SBF auktoriserade. Det betyder att du hos oss hittar kunnig och omsorgsfull personal som genomgått de utbildningar som SBF:s auktorisation kräver för att vara en del av Sveriges Begravningsbyråers Förbund.

Att anlita en auktoriserad begravningsbyrå innebär en trygghet för dig i en svår stund och en kvalitetsstämpel för oss.

Det finns ca 400 auktoriserade begravningsbyråer i Sverige, vilket innebär att oavsett var i landet du bor har du nära till en auktoriserad begravningsbyrå.

Vår målsättning är att med personligt bemötande, kunnig rådgivning och erfaren omtanke hjälpa till att arrangera minnesvärda, personliga avskedsceremonier utefter era önskemål och förutsättningar.

Varmt välkommen till oss.

 

Våra ordinarie öppettider

Måndag – Fredag: 8:30 – 16:30